VÅR BUTIK

Vill du förändra ditt hem, eller söker du en present?
Hos oss på ombonat får du hjälp att hitta den rätta känslan och inspiration för alla sinnen.

Vi har en skön blandning av vackra ting och praktiska saker, även för dem små. Allt kärleksfullt utvalt av vår kunniga personal.

Varmt välkommen! Hoppas vi ses!
Madde med personal

Vi älskar paket

Vår butik är fylld av vackra saker som passar utmärkt att ge bort i present. Det är ju minst lika roligt att ge som att få. Vi tycker att en gåva inslagen i ett vackert och personligt paket förhöjer upplevelsen, både för den som ger bort presenten och den som får den. Därför är det självklart för oss på ombonat att erbjuda dig ett vackert inslaget paket när du handlar. Vi tar oss gärna den tiden!


Petra Sigås

Petra är Hudiksvallsbo sedan 2005 och har tidigare bott på flera håll i Sverige. Nu bor Petra i Idenor med mannen Sigge, två barn och en katt. På fritiden är det rörelse och aktivitet som gäller. Petra rider, dansar Zumba och yogar.


Karin Olsson

Karin har varit Forsatjej i hela sitt liv och hon bor fortfarande kvar. Hon och hennes sambo bor i en liten Hälsingegård med tre barn. Färg och form och inredning är självklara intressen för Karin, men hon är också gärna ute och jobbar i sin trädgård. Som person är Karin lite som Pippi Långstrump; glad, sprallig och social.


Sara Lindström

Sara är uppvuxen i Harmånger norr om Hudiksvall, men bor numera i Iggesund med sambo och två barn. Sara följer flera bloggar på nätet och älskar att läsa fina månadsmagasin. Inredning och trädgård står också högt på listan över Saras favoritsysselsättningar.


Ingrid Hedin

Ingrid bor i Hudiksvall med sambo. Är en aktiv och social tjej som gillar naturen. Har alltid varit kreativ och har ett starkt intresse för inredning.

Katarina Elfving

Katarina är en glad och familjär tjej som bor i Hudiksvall. Hon har naturligtvis ett stort intresse för inredning, men är även sportintresserad. Katarina gillar att jobba med människor och är starkt serviceinriktad.

Madeleine Granér Persson

Madde är ägare och grundare av ombonat. Hon bor i centrala Hudiksvall med sin man och tre döttrar i ett charmigt hus från 40-talet. Madde arbetar mycket med det administrativa men även i butiken. Söker roliga leverantörer och utvecklar sortimentet.