OM OMBONAT

En lantlig dröm byggd av hårt arbete

Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av inredning och mår bra av att ha fint omkring mig. Stilen har kanske förändrats lite genom åren, men i grunden har jag alltid hållit fast vid det lantliga. Mitt hem är i grunden vitt och med inslag av färg för en lekfull och hemtrevlig (ombonad) känsla. Min dröm har alltid varit att arbeta med inredning och driva en egen butik.

ombonat växer

2002 gick min dröm i uppfyllelse. Då öppnade ombonat- min alldeles egna inredningsbutik på Drottninggatan i Hudiksvall. Det var ett tufft beslut och i början arbetade jag ensam i butiken. Efter en tid ökade omsättningen och jag kunde anställa personal; ett stort steg för butikens utveckling.

2005 tog ombonat nästa stora steg. Vi bytte till vår nuvarande lokal, som är fyra gånger så stor som den första. ombonat finns idag på Sundsesplanaden i centrala Hudiksvall. Butiken ligger i en fristående gammal järnhandel. Det vackra golvet och dörrarna har fått vara kvar för att bevara känslan.

2012 fyllde ombonat tio år. Idag 2015 är vi sex personer som arbetar i butiken, plus en del extrapersonal.

En skön blandning av trendigt och klassiskt

Den lantliga känslan är grunden när vi väljer leverantörer och sortiment i butiken. Min ambition är att våra kunder ska hitta både de senaste trenderna och de riktiga klassikerna när de handlar hos oss. Precis som när vi inreder hemma vill vi att man ska kunna komplettera sin basinredning med nya detaljer och trender. Genom att byta accentfärger med årstiderna är det lätt att variera sin stil.

Vi som arbetar i butiken drivs av ett genuint intresse för färg, form och inredning. Vi älskar det vi gör helt enkelt. Att ge personlig service och ta oss tid att slå in dina gåvor i ett vackert paket är viktigt för oss. Vi letar ständigt efter nya leverantörer och vill fortsätta inspirera våra kunder och utveckla deras inredningsintresse.

Välkommen in till oss på ombonat!

Madde med personal

Reportage i Drömhem & Trädgård

I Drömhem & Trädgårds julnummer 2010 gjordes ett stort reportage hemma hos Madde och hennens familj.

Reportage i Expressen Leva & Bo

Härlig sommarkänsla i reportaget som gjordes när Leva & Bo hälsade på hemma hos Madde & familjen sommaren 2011.